• تاریخ انتشار : 1398/04/16 - 09:59
  • بازدید : 483
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع)

واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان امام حسین در بین ده مرکز برتر دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک

واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان امام حسین در بین ده مرکز برتر دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک

نتایج ارزشیابی مراکز توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی کشور اعلام شد و بر اساس این رتبه بندی واحد های توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان امام حسین (ع) در بین ده مرکز برتر دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک قرار گرفت .
به منظور آشنایی سیستماتیک اعضاء هیئت علمی با روش تحقیق، ترغیب مشارکت اساتید و دانشجویان علاقه مند به اجراي صحیح پژوهش و تهیه بانک اطلاعاتی از پژوهشهاي انجام شده در آموزش پزشکی، واحد توسعه تحقیقات بالینی در دانشگاهها شکل گرفت.
دکتر مصطفی علوی مقدم "سرپرست واحد توسعه پژوهشهای بالینی " بیان کرد : در سال 1382 کمیته سیاستگذاري تحقیقات بالینی با هدف بسترسازي و حمایت کمی و کیفی از توسعه تحقیقات بالینی در بیمارستانهاي آموزشی، راه اندازي واحدهاي توسعه تحقیقات بالینی را در دستور کار قرار داد و بر این اساس در ابتدا دانشگاه هاي علوم پزشکی: تهران، شهیدبهشتی، ایران، تبریز و شیراز که بصورت داوطلبانه اعلام آمادگی کرده بودند براي این امر انتخاب شدند و بتدریج در دانشگاههاي دیگر نیز شکل گرفت. در همین راستا، واحد توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان امام حسین(ع) در مرداد 1385با تلاش و پیگیری آقای دکتر بهنام منصوری راه اندازی شد و اولین جلسه پژوهشی در تاریخ شانزدهم تیرماه 1386 در سطح دانشگاه و با حضور آقای دکتر خالق نژادمعاون پژوهشی وقت دانشگاه و نمایندگان اعضای هیئت علمی بخش ها تشکیل گردید. در ابتدای تشکیل واحد توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان امام حسین(ع)، آقای دکترسید محمد تقی حسینی طباطبایی به عنوان سرپرست واحد انتخاب شدند که برای مدت 6 سال با حسن مدیریت ریاست آن را بر عهده داشتند. در سال های 1392تا 1393نیز آقای دکتر میر محمد میری مسئولیت سرپرستی واحد را برعهده داشتند . سپس در سال 1393جناب آقای دکتر مصطفی علوی مقدم به عنوان ریاست این واحد برگزیده شدند. واحد توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان امام حسین(ع) در سال 1392 درمعاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت گردید.




این عضو هیئت علمی افزود : واحد توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان امام حسین(ع) با همکاری مداوم اعضای شورای پژوهشی و تلاش مستمر اعضای هیات علمی و پژوهشگران مرکز ، تا پایان نیمه دوم سال 93 با تشکیل 207 جلسه پژوهشی، بررسی 240 طرح تحقیقاتی، 2211 مشاوره آمار و 3816 مشاوره متدلوژی به اساتید و دستیاران، خود را به عنوان فعالترین واحد توسعه پژوهش های بالینی دانشگاه اثبات کرد. جلسات پژوهشی، هفتگی معمولاً با حضور مجری طرح، مهمانان و اعضای شورای پژوهشی که همگی از اعضای هیئت علمی هستند تشکیل می شود.
تلاش پژوهشگران و اساتید فرهیخته جهت توسعه پژوهش های کاربردی و گسترش مرزهای دانش موجب شکل گیری تفکر حمایت از تحقيقات باليني با استفاده از ظرفيت هاي بالقوه بيمارستان ها و اعضا هيئت علمي دربيمارستان هاي آموزشي درماني از طرف معاونت تحقيقات و فنآوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي شده است. بر این اساس واحد توسعه تحقیقات بالینی و شورای پژوهشي بیمارستان امام حسین (ع) با هدف ترغيب و توانمندسازي اعضاي هيئت علمي و فراهم نمودن تسهيلات جهت انجام پژوهش در بيمارستان‌هاي آموزشي تشکيل شده است و واحد توسعه پژوهش های بالینی بیمارستان امام حسین(ع) نیز برای نیل به این هدف والا ، بطور روزافزون نیازمند همکاری و مساعدت اساتید فرهیخته، اعضای هیات علمی، پژوهشگران و مدیران محترم می باشد.
وی افزود : در پایان خاطر نشان می گردد که علیرغم ضرورت انجام پژوهش در کشور و نقش زیربنایی آن در توسعه علمی کشور، چالش های بسیاری در مقابل آن قرار دارد که اجازه نمی دهد از تمامی توان و ظرفیت های تحقیقاتی موجود استفاده شود.امید است که با همت و مشارکت اعضاء هیات علمی و پزشکان ارجمند و کلیه کارکنان محترم بیمارستان و همچنین مساعدت مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درکلیه مراحل برنامه استراتژیک و برنامه عملیاتی در زمان های پیش بینی شده به اجرا درآید.
بدینوسیله از زحمات پرسنل و اعضاء هیأت علمی به دلیل تلاش های صورت گرفته در جهت ارتقاء کمی و کیفی پژوهش های بالینی تقدیر به عمل می آید.


 


 

  • گروه خبری : علمی
  • کد خبر : 80194
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب