• تاریخ انتشار : 1399/01/09 - 12:43
  • بازدید : 423
  • تعداد بازدید : 69
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع)

معاون اول رییس جمهور از بیمارستان امام حسین (ع) بازدید کرد.

دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور به همراه دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران از مرکز پزشکی، درمانی و آموزشی امام حسین (ع) بازدید کرد.

روزشنبه 9 فروردین 1399 دکتراسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور به همراه دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران از مرکز پزشکی، درمانی و آموزشی امام حسین (ع) بازدید کرد.
جهانگیری در حاشیه بازدید از این بیمارستان، ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان اظهار کرد: امروز خدمات ارزنده ای در این بیمارستان به شرق استان تهران و به ویژه بیماران کرونایی ارائه می شود و از همه کادر درمان برای ایجاد این ظرفیت ها تشکر می کنم.



وی تاکید کرد: باید به درخواست جامعه پزشکی، متخصصان و دانشمندانی که این روز ها در خط مقدم مبارزه با کرونا زحمت می کشند لبیک بگوییم و امروز که دکتر زالی به عنوان فرمانده مبارزه با این بیماری در استان تهران از ما می خواهد که سطح حضور اجتماعی را به حداقل برسانیم باید مداخلات جدی تر انجام دهیم.
جهانگیری تاکید کرد: ما حتما آنچه که مد نظر جامعه پزشکی است را در دولت تصویب و ابلاغ خواهیم کرد تا این محدودیت ها شدیدتر اعمال شود.
معاون اول رئیس جمهور گفت: در چنین شرایطی ما موفق شدیم، کالا‌های ضروری برای مردم را به وفور در فروشگاه‌ها عرضه کنیم، در حالیکه جدا یکی از رویداد‌ها در دیگر کشور‌های جهان هجوم مردم به فروشگاه‌ها و خالی شدن قفسه کالاهاست. ما آنقدر کالا انبار کرده ایم که به هر میزان که مردم لازم دارند عرضه می‌کنیم.



وی با اشاره به دولت آمریکا و تحریم های جهانی یادآور شد: در حالی که ادعا می شود تحریم های دارویی وجود ندارد، ما همچنان در این زمینه مشکل وجود دارد و این تحریم های ظالمانه شرایط را برای ما سخت تر کرده است.
وی بررسی تراکنش‌های بانکی را ملاک دروغگویی آمریکایی‌ها دانست و گفت: اگر راست می‌گویند اعلام کنند که از رقم حدود ۲/۵ تا ۳ میلیارد دلار واردات سالانه دارو و حدود ۱۴ میلیارد دلار واردات سالانه کالا‌های ضروری چقدر توانسته ایم، از راه‌های مرسوم وارد کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم؟
وی همچنین با تاکید بر لزوم همراهی مردم برای ادامه ماندن در خانه، گفت: بخش قابل توجهی از مردم در پرهیز از رفتن به سفر همراهی کردند، چنانچه طبق آمار از ۶۰ تا ۸۶ درصد از میزان سفر‌های مردم کاهش یافته است.
معاون اول رئیس جمهور افزود: اما بخشی از مردم نیز همراهی نکردند و مجبور شدیم طرح فاصله گذاری اجتماعی را از دیروز به طول جدی اجرا کنیم و اگر لازم باشد آن را جدی‌تر خواهیم کرد، چون هیچ موضوعی نمی‌تواند جای سلامت مردم را بگیرد.
جهانگیری هشدار داد: هر کس بخواهد با سلامت مردم شوخی کند و به سلامت خود و مردم آسیب بزند، ابتدا برای همراهی با برنامه‌های دولت از وی خواهش می‌کنیم، اما اگر نشد کار دولت فقط خواهش کردن نیست و برخورد می‌کند.



وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به نقش موثر گروه‌های مرجع در کشور، گفت: تا پیش از همه گیری بیماری کرونا، جامعه پزشکی در میان این گروه‌ها در صدر بودند و طبق نظرسنجی‌ها مردم اعتماد خاصی به این طیف دارند و نظر آنان بسیار مهم است.
جهانگیری نیرو‌های مرجع را مهمترین سرمایه اجتماعی برای هر نظام سیاسی دانست که در مواقع ضروری صحبت آنان برای مردم موثر است و مردم با آنان همراهی می‌کنند.
معاون اول رئیس جمهور همه گیری بیماری کرونا را تلخ و سخت دانست و افزود: با این حال یکی از دستاورد‌های مهم این مشکل این است که جامعه درمانی کشور با توجه خاص مردم و مسئولان مواجه شد، زیرا آنان دیدند که در مبارزه جدی با ویروس کرونا که نیاز به فداکاری است، اعضای این جامعه با تمام توان به صحنه آمدند و در حفاظت از مردم فداکاری بزرگی کردند که حتما این روز‌ها در تاریخ ماندگار خواهد شد.



وی افزود: می‌پذیرم که درآمد‌های اختصاصی بیمارستان‌ها آسیب دیده و این موضوع مغفول مانده است، زیرا فعالیت بیمارستان‌ها افزایش یافته و اکثر بیماران بستری در بیمارستان‌ها فقط هزینه برهستند پس دولت باید اعتبار مراکز درمانی را تامین کند.
وی ادامه داد: فروش نفت به عنوان یکی از منابع درآمد کشور بسیار با محدودیت مواجه است و این درآمد ها برای تامین دارو و تجهیزات برای کشور لازم است که این اتفاق نیفتاده است.
معاون اول رئیس جمهور نسبت به ارائه بسته های حمایتی برای کادر درمان و نظام سلامت، بر اساس ابلاغی که قبلا به وزیر بهداشت و سازمان برنامه و بودجه داده شده، قول مساعد داد و گفت: این مسئله در حال انجام است و به زودی پروتکل مربوط به نحوه اجرای آن ابلاغ خواهد شد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به طرح های پیشنهادی از سوی مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی برای اضافه کردن تخت های درمانی گفت: همین امروز دستور تامین اعتبار این پروژه ها داده می شود تا بتوانیم هرچه زودتر از این بحران خارج شویم.
دکتر زالی نیز خطاب به معاون اول رئیس جمهور از حمایت های دولت قدردانی کرد و خواستار اجرای مصوبات این ستاد به منظور به حداقل رساندن فعالیت های اجتماعی شد.
وی خواستار تعطیلی مترو و ناوگان حمل و نقل عمومی شد و افزود: ۲۸ پروتکل درمانی در بیمارستان های سطح استان تهران در حال اجراست که از جمله آن می توان به اهدای پلاسمای خون بیماران بهبود یافته به بیماران حادتنفسی و سایر پروتکل ها اشاره کرد.
دکتر زالی تاکید کرد: میزان مرگ و میر در شهر تهران نسبت به مراجعات حدود ۲.۱ درصد است و کم بودن این آمار نسبت به متوسط کشوری نشان از جان فشانی کادر درمان دارد.
دکتر زالی خواستار حمایت بیشتر از کادر درمان شد و به افت شدید درآمد اختصاصی بیمارستان های درگیر با کرونا اشاره کرد.
وی خطاب به معاون اول رئیس جمهور خواستار به کارگیری تدبیری برای جبران این افت درآمدها شد.
دکتر زالی خواستار اجرای محدودیت های حداکثری برای حضور افراد در جامعه شد و یادآور شد: اگر چه راضی به ایجاد سختی برای مردم نیستیم، اما تحمل سختی چند هفته در خانه ماندن برای عبور سریعتر از این بحران ضروری است تا میزان خسارات اقتصادی و اجتماعی کاهش یابد.
دکتر خدادوست معاون توسعه دانشگاه به ارائه گزارشی از پروژه های در حال انجام بیمارستان امام حسین (ع) و ملزومات مربوط به تامین اعتبار این پروژه ها پرداخت.
این نیازها با قول مساعد معاون اول رئیس جمهور مواجه شد تا پروژه های مربوط به افزایش تخت های آی سی یو و بستری برای پشتیبانی از بیماران کرونایی اجرا شود.
با توجه به قبول این پیشنهادها از سوی معاون اول رئیس جمهور در روزهای آتی ظرفیت تخت های این مرکز اضافه می شود.
دکتر میرهاشمی معاون درمان دانشگاه نیز به ارائه گزارشی از فعالیت های کادر درمان دانشگاه پرداخت و ضمن تشکر و قدردانی، خواستار حمایت ویژه از کادر درمان شد.
وی با بیان اینکه منظور از حمایت، حمایت های مالی نیست، افزود: زحمات کادر درمان با حمایت های مالی قابل جبران نیست، اما با توجه به افزایش زمان خدمت رسانی باید برخی موانع برای حمایت از کادر درمان برطرف شود و به شکل حداکثری ادامه یابد.



دکتر ملک پور رئیس بیمارستان امام حسین(ع) درباره خدمات رسانی به بیماران کرونایی اظهار کرد: روزانه بیش از ۷۰۰ نفر به اورژانس مراجعه می کنند که عمده آنان بیماران تنفسی هستند.
وی افزود: حدود ۹ بخش به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.
دکتر ملک پور این بیمارستان را یکی از اصلی ترین بیمارستان های خدمات دهنده به بیماران کرونایی در شرق استان تهران معرفی کرد که تا مرزهای استان مازندران را پوشش می دهد.
وی خواستار توجه ویژه به این مرکز شد و افزود: خوشبختانه با توجه به تلاش های انجام شده، هم اکنون در این بیمارستان کمبود وسایل حفاظتی وجود ندارد و پرسنل به شکل تمام وقت در حال خدمات رسانی اند.

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 90222
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب