• تاریخ انتشار : 1398/09/07 - 09:35
  • بازدید : 392
  • تعداد بازدید : 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع)

مانور تخلیه در بحران در بخش رادیوتراپی برگزار گردید.

مانور تخلیه در بحران در بخش رادیوتراپی برگزار گردید.

دکتر مجید شجاعی "دبیر کمیته مدیریت خطر ، حوادث و بلایا" عنوان کرد : مانور مانور تخلیه در بحران در بخش رادیوتراپی ساعت ۸ صبح با طرح 1سناریو و 4 بیمار نما شروع شد . پس از مشاهده ی حریق در یکی از اتاقهای بستری بیماران توسط یکی از پرستاران بخش،اطلاع رسانی به سرپرستار بخش و سپس به دفتر پرستاری از طریق تلفن بخش صورت گرفت. کد تخلیه توسط دفتر پرستاری ، پس از هماهنگی با رییس بیمارستان به بخش ابلاغ گردید . بیمارنماها دارای یک سناریوی مکتوب بودند . نیروهای بیماربری و خدماتی (با هماهنگی قبلی) فراخوانده شدند . تجهیزات و وسایل موردنیاز از جمله برانکار برزنتی ، ویلچر، آمبوبگ ، کیسه ی جابجایی مدارک پزشکی ، ماژیک و... از قبل آماده و در دسترس قرار گرفته بود.
با توجه به سناریو تعیین شده و دستورالعمل تخلیه ی بیمارستان ، بیمارانی که در معرض خطر ناگهانی بوده ، تخلیه باید سریع انجام پذیرد، بنا براین از تریاژ معکوس برای تخلیه ی بیماران استفاده شد . بیمارانی که کمتر به کمک نیاز داشته و حرکت بیشتری داشتند در اولویت اول خارج شدند . در اولویت بعدی بیمارانی که نیاز به کمک یا حمل با ویلچر داشتند توسط نیروهای خدماتی خارج شدند . سپس بیماری که نیاز به حمل با برانکار و تجهیزات حمایتی تنفسی داشت توسط نیروهای خدمات و بیمار بری ، بهیار و پرستار بخش خارج گردید . مدارک پزشکی بیمار در کیسه قراداده شد و با ماژیک مشخصات بیمار روی آن درج و با بیمار منتقل گردید .




دکتر شجاعی افزود : از جمله نقاط قوت این مانور می توان به هماهنگی و همکاری مناسب واحدهای مختلف ، حضور کلیه نیرو ها بر اساس برنامه ریزی قبلی در زمان مقرر، آگاهی و اشراف سرپرستاربخش به دستورالعمل تخلیه در زمان بحران ،آمادگی مناسب بخش و دسترسی به تجهیزات و وسایل مورد نیاز تخلیه اشاره نمود .
وی در خصوص نقاط قابل بهبود گفت : عدم انطباق جابجایی و حمل بیمار با دستورالعمل " نحوه جابجایی درون بخشی و بین بخشی بیماران" ، عدم وجود راه خروج اضطراری برای استفاده در مواقع بحران ، تداخل خروج بیماران از راه پله ی رادیوتراپی مردان و زنان ، عدم وجود برانکار برزنتی جهت استفاده در مواقع بحران ، وجود وسایل متفرقه در مسیر پله ها از جمله سطل زباله ، تاخیر در حضور بیماربر ان علیرغم ارسال برنامه زمان بندی از جمله نقاط قابل بهبود در مانور برگزار شده بود.




دکتر شجاعی در خصوص راهکارهای ارائه شده به آموزش مداوم پرستاران، بهیاران ، کمک بهیاران ونیروهای خدمات و بیمار بری در مورد جابجایی ایمن بیمارو دستورالعمل تخلیه ، تامین راه خروج اضطراری برای بیماران بخشها ، خروج وسایل متفرقه در مسیر پله های خروج اضطراری ، . رعایت حضور به موقع نیروهای واحدهای مرتبط بوسیله ی هماهنگی قبلی و تعیین نیروهای شرکت کننده توسط مسئولین واحدها ، تخلیه ی مسیرهای تردد از جمله راه پله ها ، تامین تجهیزات مورد نیاز تخلیه از جمله برانکاد برزنتی اشاره نمود .


  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 85759
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب