• تاریخ انتشار : 1396/06/26 - 11:02
  • بازدید : 943
  • تعداد بازدید : 157
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی بیمارستان امام حسین(ع)

عملکرد موفقیت آمیز نخستین استاد ایرانی در هیأت ممتحنه آزمون بین المللی FIPP

عملکرد موفقیت آمیز نخستین استاد ایرانی در هیأت ممتحنه آزمون بین المللی FIPP


 



عملکرد موفقیت آمیز نخستین استاد ایرانی در هیأت ممتحنه آزمون بین المللی fipp



با دعوت رسمی موسسه جهانی دردهای مداخله ای (WIP) از دکتر مهران کوچک، دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برای نخستین بار یک استاد ایرانی از دانشگاه های کشور عضو هیأت ممتحنه آزمون بین المللی FIPP شد.


هرساله مدرک بین المللی FIPP، در قالب برگزاری آزمون هایی به متخصصین بیهوشی در جهان اعطا می شود. تا کنون ۹ نفر از متخصصان ایرانی موفق به دریافت این مدرک شده اند.


دکتران مهران کوچک عضو هیأت علمی دانشگاه در این باره گفت: آزمون FIPP، توسط موسسه جهانی WIP سه بار در سال و در کشورهای هلند، آمریکا و مجارستان بر گزار می شود. پذیرفته شدن در این آزمون دشواری های خاص خود را دارد و هم اکنون علاوه بر اینجانب، ۸ متخصص دیگر در کشور موفق به اخذ این مدرک شده اند.


وی همچنین با اشاره به فرآیند انتخاب هیأت ممتحنه توضیح داد: موسسه جهانی برگزاری این آزمون به منظور تکمیل هیأت ممتحنه هرساله با بررسی های دقیق و طی یک فرآیند کاملاً علمی، افراد خود را انتخاب می کند که خوشبختانه در سال جاری اینجانب به عنوان نخستین استاد ایرانی در این هیأت قرار گرفتم.


 




 


دکتر کوچک اظهار داشت: این دور از آزمون FIPP، نهم شهریورماه در بوداپست مجارستان برگزار شد که هیأت برگزاری، با اعلام رضایت از نحوه برگزاری عملی و قضاوت های صورت گرفته، مراتب قدردانی خود را اعلام کردند.


این عضو هیأت علمی دانشگاه در خصوص زمینه تخصصی این آزمون اضافه کرد: فوق تخصص دردهای مداخله ای، شاخه ای از رشته دردشناسی است که در آن برای تشخیص دقیقتر و کنترل عوامل درد، ۳ نوع روش تصویربرداری x-ray، ctscan و سونوگرافی انجام می شود. مخاطبان این آزمون بیشتر متخصصین بیهوشی هستند تا توانایی آنها در مطالعه این نوع تصویر برداری محک زده شود.


به گفته دکتر کوچک، این آزمون از سه مرحله تشکیل شده است که در وهله نخست، داوطلب باید به ۱۰۰ سوال چهار گزینه ای پاسخ دهد و در مرحله دوم ۴ عامل درد به طور تصادفی بر روی یک جسد ارائه می شود و در مرحله سوم نیز دو Case برای داوطلب تشریح می شود که وی ضمن تشخیص، باید اقدامات تخصصی خود را تشریح کند. سطح قبولی در این آزمون بین ۶۰ تا ۶۵ درصد می باشد.


دوره ریاست شعبه موسسه WIP در ایران دو ساله می باشد که دکتر کوچک پس از این دوره، هم اکنون نائب رئیس شعبه ایران WIP می باشد. وی هم چنین بر افزایش اقدامات به منظور دستیابی متخصصان بیشتری از کشور به مدرک FIPP تأکید کرد.


 

  • گروه خبری : اخبار عمومی,علمی
  • کد خبر : 51524
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب