روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع)
بیمارستان امام حسین (ع) ; اولین بیمارستان مستقل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
بیمارستان امام حسین (ع) ; اولین بیمارستان مستقل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
در راستای اصلاحات سازمانی بیمارستان های وابسته به علوم پزشکی کشور ، دستورالعمل اداره بیمارستان مستقل با هدف بهره وری ، کنترل هزینه ها و مدیریت درآمدهای بیمارستان و پاسخگویی مدیران بیمارستانی ابلاغ شده است . این نوع از بیمارستان ها زیر نظر دانشگاه و دارای هیات عامل و مدیر عامل با اختیارات مالی و منابع انسانی هستند ، بنابراین واگذاری این اختیارات به بیمارستان نقطه عطف بسیار مهمی می باشد . دستاورد استقلال بیمارستان ها شفافیت و اختیارات وسیع تر مدیران خواهد بود که بتوانند برای رفع مشکلات بیمارستان تصمیم گیری کنند.
در راستای اجرای دستورالعمل اداره بیمارستان مستقل ، طی حکمی از جانب آقای دکتر آقاجانی " رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی " در مورخ 12/6/97 ، بیمارستان امام حسین (ع) به عنوان اولین بیمارستان مستقل دانشگاه و آقای دکتر ملک پور" سرپرست بیمارستان" به عنوان مدیر عامل بیمارستان امام حسین (ع) منصوب شد.
تشکیلات بیمارستان مستقل مرکب از مدیر عامل ، دو معاون ( معاون اجرایی و معاون فنی ) و شش مدیریت ( مدیر درمان ، مدیر پرستاری ، مدیر آموزشی و پژوهش ، مدیر امور اداری ، مدیر امور مالی ، مدیر پشتیبانی ) می باشد.
هیات عامل دارای ترکیب 5 نفره زیر از میان کارکنان هیات علمی و غیر هیات علمی موظف و تمام وقت همان بیمارستان می باشد:
· مدیر عامل ( پزشک/ غیر پزشک )
· معاون فنی ( عضو هیات عامل )(پزشک )
· معاون اجرایی ( عضو هیات عامل )( پزشک/ غیر پزشک )
· مدیر امور مالی ( عضو هیات عامل )
· مدیر پرستاری ( عضو هیات عامل )
در بیمارستان های آموزشی بزرگ با توجه به نظر هیات رئیسه موسسه ، اعضای هیات عامل می تواند از 5 به 7 ارتقا پیدا کند در این صورت معاون آموزشی و مسئول بهبود کیفیت بیمارستان به هیات عامل اضافه گردیده و معاون فنی به معاونت درمان تغییر نام پیدا می کند.
بیمارستان مکلف است کلیه عملیات مالی و معاملاتی خود را با رعایت دستور العمل هایی که در آیین نامه مالی و معاملاتی موسسه پیش بینی شده است به انجام برساند.
نمودار سازمانی و تشکیلات تفصیلی بیمارستان در قالب تشکیلات اجمالی تا سقف استانداردها و فرم های تشکیلاتی ابلاغی وزارت توسط هیات عامل بیمارستان تدوین و برای تصویب به هیات امنای موسسه تقدیم می گردد.
بیمارستان در چارچوب یک موافقت نامه و با ذکر اهداف مشخص و قابل اندازه گیری در حوزه های عملکردی آموزش ، پژوهش ، درمان ، اداری و مالی برای یک دوره معین به هیات عامل تحویل داده می شود و عملکرد هیات عامل و مدیر عامل هر سال بر اساس این موافقت نامه پایش می شود.