روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع)
مانور سیمولیشن استروک در بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد.
مانور سیمولیشن استروک در بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد.
از ابتدای مردادماه سال جاری، مردم ساکن در منطقه شرق تهران با جمعیتی بالغ بر 2/5 میلیون نفر به یک سرویس پزشکی ویژه دسترسی پیدا کردند.
با راه اندازی کد 724 در بیمارستان امام حسین(ع) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، بیماران دچار سکته حاد مغزی در صورتی که در 4/5 ساعت اول با علائم سنگینی اندام ها و زبان مراجعه نمایند ، در تمامی ساعات شبانه روز(۲۴ ساعته) و در 7 روز هفته بلافاصله به اورژانس منتقل شده و تحت درمان با آمپول TPA جهت باز کردن عروق مغزی قرار می گیرند.
این روش مدرن ترین و موثرترین درمان سکته حاد مغزی است و فقط در برخی از کشورها مردم به این خدمت دسترسی دارند.
اورژانس تهران با در اختیار داشتن آمبولانسهای مجهز به دنبال تماس ، بر بالین بیمار حاضر شده و اقدام به معاینه بیمار مشکوک به سکته مغزی می کند . در صورتی که تشخیص سکته حاد مغزی تأیید شود فوراً بیمار از محل به اولین بیمارستان 724 منتقل می شود تا رگ مسدود شده تحت درمان قرار گیرد. در بیمارستانهای مجهز به کد 724 متخصص مغز و اعصاب آنکال به صورت ۲۴ ساعته حضور دارد.
از ابتدای مردادماه تا کنون با این روش 215 بیمار نجات یافته اند.
شایان ذکر است شرق شهر و استان تهران جمعیت انبوه و متراکمی دارد و بیمارستان امام حسین(ع) وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز اصلی پذیرش بیماران اورژانسی و حوادث در این منطقه است.
مردم عزیز ساکن در منطقه شرق تهران، در صورتی که دچار علائم سنگینی اندام ها و زبان شدند ، لازم است بلافاصله با تلفن ۱۱۵ اورژانس تهران تماس بگیرند و یا در اسرع وقت به اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) واقع در خیابان شهید مدنی مراجعه نمایند.
در همین راستا مانور سیمولیشن استروک با هماهنگی دکتر فرهاد عصار زادگان " متخصص نورولوژی و دبیر کمیته 724 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی" در بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد.
این عضو هیئت علمی افزود : در طی این مانور بيمار نما آقاي ٤٠ ساله با علايم سنگینی سمت چپ بدن و سنگینی زبان و عضلات صورت و قدرت اندام فوقاني 2 از5 و قدرت اندام تحتاني 3 از5 كه از حدود يك ساعت قبل شروع شده به همراه خانواده در ساعت 10 صبح با وسيله شخصي به اورژانس بيمارستان مراجعه مي كند . بلافاصله توسط سرپرستار اورژانس ترياژ می شود و بلافاصله توسط رزيدنت طب اورژانس ويزيت می شود كه تشخيص هيستيريك مي گذارند . با توجه به در نظرگرفتن احتمال كم استروك براي بيمار سي تي اسكن درخواست ميشود که اسكن نرمال گزارش می شود . بيمار مجدد به اورژانس برگردانده مي شود و درمان هيستريك توسط طب اورژانس آغاز و به بيمار توصیه می شود جهت ویزیت سرپایی به درمانگاه نورولوژی مراجعه نماید.
وی در ادامه عنوان کرد : هدف از برگزاری این مانور ، سنجش زمان لازم جهت ارزیابی بیمار مشکوک به استروک از بدو ورود به بیمارستان تا زمان تزریق بود که در این مانور زمان صرف شده حدود یکساعت بود . باید توجه شود که مهمترین عامل در نجات به موقع جان بیمار سکته مغزی ، مراجعه سریع به اورژانس است.