• تاریخ انتشار : 1399/02/28 - 10:28
  • بازدید : 515
  • تعداد بازدید : 94
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع)

گزارش اقدامات بیمارستان در دوران کرونا در روزنامه فرهیختگان

از ابتدای اسفندماه که تهران درگیر بیماران کرونایی شد، بیمارستان امام حسین (ع) به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی پذیرای بیماران بود.

به گزارش خانم سارا طاهری ؛ روزنامه نگار ، تاریخ درج گزارش 29 اردیبهشت 99


بیش از دو ماه از اعلام خبر اولین مورد مرگ‌ومیر در اثر ابتلا به کرونا در کشورمان می‌گذرد، اما همچنان شاهد اطلاعیه‌ها، هشدار‌ها و توصیه‌‌های متعدد و گوناگونی هستیم که چه کنیم تا این میزان ابتلا و به‌دنبال آن مرگ‌ومیر کاهش یابد. تقریبا تمام بیمارستان‌‌های کشور نیز درگیر خدمات‌رسانی به این بیماران شده‌اند.


بیمارستان امام حسین (ع) هم تنها بیمارستان جنرال شرق تهران است که بخش‌‌های عفونی، ارتوپد، زنان و چند‌بخش دیگر را به بیماران مشکوک به کرونا اختصاص داده است. این مرکز در تهران یکی از مراکز وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی شهیدبهشتی است که تمام کادر درمانی آن وظیفه رسیدگی به بیماران مشکوک به کرونا را برعهده دارند. کادر درمان بیمارستان امام حسین(ع) از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا آموزش دیده و طی این مدت چندین کارگاه آموزش تخصصی هم برای آنها برگزار شده است. حجم اصلی کار بر دوش پرستاران و پزشکان است، چراکه شیفت‌‌های زیادی را برای رسیدگی به بیماران تحمل می‌کنند و برخی از آنها زمان استراحت خود را در بیمارستان می‌گذرانند تا در دسترس باشند. در این بیمارستان در اسفند و فروردین‌ماه روزانه 200 تا 230 بیمار کرونایی در تمام بخش‌‌ها بستری بودند که البته تعداد قابل‌توجهی از آنها بهبود یافته و مرخص شده‌اند.


بیمارانی که مشکوک به کرونا بوده‌اند، پیش از آنکه مرخص شوند، برای پیشگیری از ابتلای دوباره آموزش‌‌هایی را می‌بینند و معاونت درمان بیمارستان هر روز با بیماران یا خانواده‌هایشان تماس می‌گیرد و وضعیت عمومی آنها را پرس‌وجو می‌کند. مسئولان این بیمارستان معتقدند مراقبت بعد از درمان در نوع خود می‌تواند از بروز بیماری پیشگیری کند.



خدمات این بیمارستان به بیماران کرونایی به‌قدری قابل‌توجه بود که اوایل فروردین‌ماه اسحاق جهانگیری، معاون‌اول رئیس‌جمهوری از بیماران‌ بخش کرونای بیمارستان بازدید کرد و از نزدیک در جریان نحوه خدمت‌رسانی به مردم قرار گرفت. او طی این بازدید اعلام کرد که نسبت جان‌باختگان کرونا در بیمارستان امام حسین(ع) به نسبت کشوری کمتر بوده است. همچنین براساس تصمیم‌گیری‌های صورت‌گرفته در تیم اجرایی بیمارستان، اتاق‌های عمل ویژه بیماران عادی و بیماران کرونایی درنظر گرفته شد و موازین بهداشتی و ایمنی کامل لحاظ شد.


   طراحی سایت آموزش مجازی توسط معاونت آموزشی بیمارستان


از اوایل اسفندماه هم با شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌ها و شرایط قرنطینه، پروسه آموزش در کشور و بالطبع در دانشگاه و بیمارستان تحت‌تاثیر قرار گرفت. بنابراین مسئولان بیمارستان امام حسین (ع) برای پیشگیری از آسیب‌های آموزشی تلاش کردند همگام با سیاست‌های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، بستر‌ها و پروتکل‌هایی درراستای تداوم فرآیند‌های آموزشی فراهم کنند. بنابراین پس از هماهنگی با معاونت آموزشی دانشگاه، بستری فراهم شد تا اساتید دپارتمان‌های مختلف، آموزش‌های تخصصی جهت فراگیران را در تمام سطوح پیاده کنند و به این ترتیب به‌صورت موازی با سامانه نوید و سایر سامانه‌‌های اعلام‌شده توسط دانشگاه برنامه‌‌های آموزشی در سطح بیمارستان اجرا شد.


از اواسط فروردین‌ماه سامانه آموزش مجازی بیمارستان طراحی شد، ازاین‌رو اساتید می‌توانند فایل‌های آموزشی خود را به‌صورت مجازی ضبط کرده و در سامانه آپلود کنند تا سایر اعضای هیات‌علمی و فراگیران به این فایل‌ها دسترسی داشته باشند.


 

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 92236
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب