• تاریخ انتشار : 1399/03/22 - 13:07

مرتبه علمی عضو هیئت‌علمی دپارتمان جراحی ارتقا یافت.

در جلسه هیئت ممیزه دانشگاه ، با ارتقای دکتر بهزاد نعمتی هنر به دانشیاری ورسمی آزمایشی موافقت شد.

در دویست و نود وهفتمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد، با ارتقای دکتر بهزاد نعمتی هنر به دانشیاری ورسمی آزمایشی موافقت شد.

دکتر بهزاد نعمتی هنر متولد سال ۱۳۵۶ از تهران است. وی دارای مدرک فلوشیپ لاپارسکوپی و تخصص جراحی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دکترای حرفه ای از دانشگاه علوم پزشکی شیراز است.
وی در سال ۱۳۹۰ عضو هیئت علمی دانشگاه شد و در حال حاضر با رتبه علمی استادیار خدمات ارزنده ای ارائه می دهد.
از مهمترین سوابق علمی وی می توان به مسئول آموزش فلوشیپ در بیمارستان امام حسین(ع) و استاد نمونه دانشگاه از سال ۱۳۹۲ اشاره کرد.
دکتر نعمتی در کارنامه اجرایی خود عضو هیئت ممتحنه آزمون پیش کارورزی را به مدت دو سال و پرپستور بخش جراحی را در بازه زمانی دوساله دارد.