• تاریخ انتشار : 1397/06/14 - 12:03

در جدیدترین جلسه هیات ممیزه با ارتقای پنج نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه موافقت شد.

در دویست و هشتاد و یکمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که ۱۳شهریورماه سال‌جاری، با ارتقا پنج نفر از اعضا هیات علمی موافقت شد.

در این جلسه با ارتقا به استادی دکتر علیرضا ابدی استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ارتقاء به استادی دکتر اکبر اسلامی دانشیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ارتقاء به دانشیاری دکتر علیرضا جهانگیری فرد استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، ارتقاء به دانشیاری دکتر الهام معماری استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ارتقاء به استادی دکتر بابک مصطفی زاده مدیرگروه آموزشی پزشکی قانونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موافقت شد.