• تاریخ انتشار : 1396/10/06 - 09:38

تجلیل از دکتر مرادخان همزمان با سال نو میلادی

تجلیل معاون دانشجویی و فرهنگی از دکتر مرادخان همزمان با سال نو میلادی

به مناسبت فرارسیدن سال نو میلادی،دکترکدخدازاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با حضور در بیمارستان امام حسین (ع) از دکتر الویس مرادخان فوق تخصص روماتولوژی این مرکز تجلیل کردند.

در این مراسم که روز چهارشنبه مورخ 96/10/6با حضور دکتر کریمان ریاست مرکز ، دکتر شجاعی مدیر مرکز برگزار گردید ، دکتر کدخدازاده ضمن تبریک فرارسیدن سال نو میلادی بیان کرد: دکتر مرادخان تنها عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می باشد که مسیحی بوده و در این مرکز مشغول به فعالیت می باشد.

دکتر مرادخان ضمن تشکر از حضور دکتر کدخدازاده ، ابراز داشت : برای بنده باعث خوشحالی است که در سطح دانشگاه نیز این ایام گرامی داشته می شود و بسیار مفتخرم که به عنوان تنها عضو هیئت علمی مسیحی در سطح دانشگاه مشغول به فعالیت می باشم .

دکتر کریمان ریاست مرکز نیز ضمن تبریک این ایام بیان کرد : دکتر مرادخان در روز دوشنبه مقارن با سال نو میلادی ، در درمانگاه بیمارستان حضور یافتند و به ویزیت بیماران پرداختند که حس وظیفه شناسی ایشان جای بسی تقدیر و تشکر دارد.

در پایان نیز با اهدای لوح تقدیر و هدیه از زحمات و تلاشهای دکتر مرادخان تجلیل گردید.

• گروه خبری :