• تاریخ انتشار : 1392/03/23 - 11:57
بمناسبت اعیاد شعبانیه

برگزاری جشن اعیاد شعبانیه و تقدیر از جانبازان مرکز

همزمان با فرارسیدن میلاد باسعادت حضرت اباعبداله الحسین (ع)،حضرت ابوالفضل العباس (ع) وسیدساجدین امام سجاد(ع) مراسم جشنی در سالن آمفی تاتر بیمارستان امام حسین (ع) برگزار گردید.در این مراسم حجة الاسلام والمسلمین عبدالجباری مسوول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ، دکتر طباطبایی مسوول بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ ، دکتر جوانمرد مسوول بسیج جامعه پزشکی دانشگاه ، رئیس مرکز،مدیران ارشد و جمع کثیری از پرسنل خضور داشتند . ابتدای مراسم دکتر طبا طبایی رئیس مرکز ضمن خوش آمدگویی و تبریک اعیاد شعبانیه به بیان ویژگی های بارز زندگی امام حسین (ع) پرداختند . در این مراسم حجة الاسلام والمسلمین عبدالجباری ضمن تبریک این اعیاد ، انتخابات را مظهر حماسه سیاسی و آبروی نظام دانسته و شرکت کنندگان را به حضور با شکوه جهت خلق این حماسه سیاسی دعوت نمودند . در ادامه دکتر طبا طبایی مسوول بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ و دکتر جوانمرد پیرامون زندگی معصومین (ع) و شرکت در انتخابات مطالب ارزنده ای بیان فرمودند . در پایان مراسم از جانبازان مرکز و دانشگاه تقدیر به عمل آمد .
  • گروه خبری : اخبار عمومی,فرهنگی