• تاریخ انتشار : 1398/05/26 - 15:31

کلاس آموزشی آیین و اخلاق پرستاری ویژه پرستاران برگزار شد.

کلاس آموزشی آیین و اخلاق پرستاری ویژه پرسنل پرستاری به همت واحد آموزش وتوسعه کارکنان روز شنبه 26 مردادماه با حضور 59 نفر در سالن آمفی تئاتر مرکزبرگزار گردید.
هدف از برگزاری این کلاس بالابردن آگاهی های علمی پرستاران، تبادل و ارائه آخرین دستاوردهای علمی پزشکی ، ارتقا سطح دانش و عملكرد كاركنان و آگاهي كاركنان در رابطه با آیین و اخلاق پرستاری بود.
جواد رکنی "دکترای روانشناسی" به بیان مطالبی در ارتباط با تعريف اخلاق و ارزش هاي اخلاقي ، اصول اخلاق زیستی ، موضوعات اخلاقي ، اخلاق حرفه اي ، کدهاي اخلاقي و منشور اخلاق پرستاري پرداخت .
دکتر رویا وزیری "روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه" پیرامون تعريف اخلاق و ارزش هاي اخلاقي و اصول اخلاق زیستی صحبت نمود.
مرضیه ودادی "کارشناس ارتباط مردمی" در مورد رابطه اخلاق ، حقوق و فقه ، مکاتب و نظريه هاي اخلاقي مطالبی را ارائه نمود.
دکتر مهرداد طاهری"متخصص بیهوشی و عضو هیئت علمی دانشگاه" در باب موضوعات اخلاقي ، سقط جنين، مرگ مغزي واتانازی صحبت نمود.