• تاریخ انتشار : 1397/09/07 - 12:48

کارگاه پیشرفته احیاء نوزاد به همت واحد آموزش وتوسعه کارکنان برگزار شد.

این کارگاه روز چهارشنبه 7 آذرماه با حضور 100 نفراز پرسنل پرستاری - مامائی ( تحت پوشش  معاونت درمان دانشگاه شهید بهشتی ) در سالن آمفی تئاتر مرکز امام حسین (ع) برگزار شد .

هدف از برگزاری این کارگاه ، بالابردن آگاهی علمی همکاران ، تبادل و ارائه آخرین دستاوردهای علمی پزشکی ، ارتقا سطح دانش و عملكرد كاركنان وآگاهي كاركنان در رابطه با احیای نوزاد بود .

دکترمیترا رادفر" فوق تخصص نوزادان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی" به بیان مطالبی در ارتباط با گامهاي نخستين احياء ، مرور كلي و اصول احياء نوزاد و استفاده از وسايل تهويه با فشار مثبت پرداخت .

دکتر شهرزاد  طبا طبائی "  فوق تخصص نوزادان و عضو  هیئت  علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی" در رابطه  با  فشردن  قفسه سينه ،

استفاده از داروها در احياء ، احياء در نوزاد نارس ، اصول اخلاقي احياء و مراقبت در پايان زندگي نوزاد و نحوه معاينه کامل نوزاد مباحثی را مطرح

نمود.