• تاریخ انتشار : 1398/10/26 - 08:38

سمپوزیوم یکروزه نارسایی قلب با عملکرد حفظ شده سیستولیک بطنی برگزار شد .

سمپوزیوم یکروزه نارسایی قلب با عملکرد حفظ شده سیستولیک بطنی به همت دپارتمان قلب و عروق بیمارستان امام حسین (ع) روز چهارشنبه 25 دیماه در محل آمفی تئاتر بیمارستان امام حسین (ع) برگزار شد.
دکتر رکسانا صادقی " فوق تخصص اقدامات مداخله ای و دبیر علمی سمپوزیوم " اظهار کرد : این سمپوزیوم دارای امتیاز بازآموزی همراه با آموزش اکوکاردیوگرافی جهت متخصصین و فوق تخصص های قلب و عروق ، فوق تخصص های جراحی قلب و عروق ، متخصصین و فوق تخصص های داخلی ، متخصصین بیهوشی ، متخصصین طب اورژانس و پزشکان عمومی بود .
پنل اول به ریاست دکتر محمد حسن نمازی ، دکتر مرتضی صافی، دکتر محمد آقاجانی ، دکتر احمد امین و دکتر محمد اسدپورپیرانفر برگزار شد . در ابتدا دکترمحمدآقاجانی "متخصص قلب و عروق " ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در ارتباط با اهمیت نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی صحبت نمود . سپس دکتر حسین نوید" فوق تخصص نارسایی قلب" در خصوص تشخیص نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی مطالبی بیان نمود. در ادامه دکتر مرتضی صافی " فوق تخصص اقدامات مداخله ای" پیرامون کاربرد کلینیکی پپتیدهای ناتریورتیک در نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی صحبت نمود و در انتها دکترندا بهزادنیا " فوق تخصص اکوکاردیوگرافی" مطالبی را در خصوص موارد بالینی تشخیص اکوکاردیوگرافی بیان نمود .
در پنل دوم که به ریاست دکتر حبیب الله سعادت ، دکتر رضا میری ، دکتر بابک شریف کاشانی ، دکتر سعید علیپور پارسا و دکتر مرسده کروندی برگزار شد ، ابتدا دکتررضا میری"متخصص قلب و عروق " مطالبی در ارتباط با نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی در سالمندان عنوان نمود . سپس دکتر شایسته خلیلی " فوق تخصص غدد" در مورد نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی در دیابت و چاقی صحبت نمود. در ادامه دکترمحمد علی اکبر زاده "فوق تخصص الکتروفیزیولوژی" در ارتباط با نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی و فیبریلاسیون دهلیزی سخنرانی نمود. دکتر فرحناز نقاش زاده " فوق تخصص نارسایی قلب " پیرامون درمان نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی سخنرانی نمود. دکترمهرداد جعفری فشارکی "فوق تخصص اکوکاردیوگرافی" مطالبی در ارتباط با اندازه گیری عملکرد دیاستولی در نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی عنوان نمود و در انتها دکتراحمد نصیری "فوق تخصص بیماریهای کلیه" به بیان کنترل وضعیت حجمی در نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی پرداخت .
پنل سوم به ریاست دکتر میر محمد میری ، دکتر محمد پارسا محجوب ، دکتر مرسده کروندی ، دکترمهرداد جعفری فشارکی و دکتر وحید اسلامی برگزار شد. . در ابتدا دکتر محمد رضا افتخاری" فوق تخصص اکوکاردیوگرافی " درارتباط با اکوکاردیوگرافی در نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی صحبت نمود . سپس دکتر محمد پارسا محجوب " فوق تخصص اقدامات مداخله ای" در خصوص میکروواسکولار و نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی مطالبی بیان نمود. در ادامه دکتر فاطمه امیدی " فوق تخصص اکوکاردیوگرافی " پیرامون موارد خاص اکوکاردیوگرافی در نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی صحبت نمود و در انتها دکتررکسانا صادقی" فوق تخصص اقدامات مداخله ای " مطالبی را در خصوص گایدلاین ها در نارسایی قلب با عملکرد انقباضی طبیعی بیان نمود.

• گروه خبری : علمی