• تاریخ انتشار : 1396/12/24 - 12:11

تجلیل از همکاران واحد تغذیه

تجلیل از همکاران واحد تغذیه بیمارستان امام حسین (ع)

پیشنهاد نام‌گذاری یک روز در تقویم با عنوان «رژیم درمانگر» جهت بزرگداشت تغذیه‌دانان کشور، پیشنهادی بود که با نزدیک شدن به روز ۹ مارس، روز جهانی رژیم درمانگران توسط جامعه تغذیه کشور مطرح و مورد استقبال جامعه تغذیه کشور قرار گرفت.

به همین مناسبت روز چهارشنبه مورخ  23 اسفند ، تیمی متشکل از ریاست بیمارستان " اقای دکتر کریمان " ، مدیریت بیمارستان " اقای دکتر شجاعی " و روابط عمومی مرکز با حضور در جمع همکاران واحد تغذیه از زحمات و تلاشهای این عزیزان قدردانی نمودند.

دکتر کریمان ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید  افزود: جامعه تغذیه‌دانان در بخش بهداشت و درمان زحمات غیرقابل انکار و فراوانی کشیده و بار اصلی این فعالیت‌ها را بر دوش دارند و همانند سربازان پر تلاش و زحمت‌کش در سطوح مختلف بهداشت و درمان انجام وظیفه می‌کنند .

دکتر شجاعی نیز توفیق روز افزون این قشر فعال در مسیر تحقق اهداف متعالی تغذیه، رژیم درمانی و سلامت را از درگاه ایزدمنان خواستار شد.

• گروه خبری : اخبار عمومی,فرهنگی