• تاریخ انتشار : 1396/11/18 - 14:05

برگزاری سمینار یکروزه اموزش تخصصی استانداردهای اعتبار بخشی نسل نوین

سمینار یکروزه اموزش تخصصی استانداردهای اعتبار بخشی نسل نوین به همت مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه و همکاری بیمارستان امام حسین (ع) ، روز سه شنبه مورخ 96/11/17با حضوربیش از 300 نفراز روسا ، مدیران ، مدیران پرستاری و همکاران دفتر بهبود کیفیت بیمارستانهای دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه شهید بهشتی در محل آمفی تئاتر مرکز برگزار گردید .

در این سمینار که با تلاوت ایاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز گردید ، در ابتدا دکتر جنتی "مدیر نظارت و اعتبار بخشی معاونت درمان" پس از عرض خیر مقدم به پاره ای توضیحات در باب اهمیت اعتبار بخشی بیمارستان و ارزیابی های مستمر اعتبار بخشی دانشگاه پرداخت .

در ادامه اقای بهادر خان "رئیس اداره اعتبار بخشی معاونت درمان دانشگاه "به چالش های موجود در استانداردهای مدیریت و رهبری پرداخت .

پس از ان خانم مولا "کارشناس امور پرستاری مدیریت پرستاری معاونت درمان دانشگاه" در ارتباط با مباحث کلیدی در محور مراقبت  درمان و کنترل عفونت به ایراد توضیحاتی پرداخت.

خانم وحیدی" کارشناس ایمنی بیمار و مدیریت خدمات درمانی و تعالی بالینی و بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه "توضیحاتی در مورد اهمیت 9 راه حل ایمنی بیمار و گزارش دهی خطاهای پزشکی بیان نمودند .

در انتهای سمینار پنلی تحت عنوان" ارائه تجربیات موفق بیمارستانهای برتر در اعتبار بخشی " با حضور اقای بهادر خان و نمایندگان بیمارستانهای برتر برگزارگردید .

در ابتدا دکتر امینی" مسئول فنی و ایمنی بیمار بیمارستان امام حسین (ع) "به بیان تجربیات موفق در زمینه مشارکت پزشکان در پیاده سازی استانداردهای اعتبار بخشی پرداخت .

در ادامه دکتر خسروی "مسئول فنی و ایمنی بیمار بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) " تجربیات موفق در زمینه بررسی عوامل موفقیت در اخذ درجه عالی اعتباربخشی  را بیان نمود .

پس از ان دکتر یارندی" قائم مقام مدیریت و مدیر اعتبار بخشی بیمارستان خاتم الانبیاء(ص)" در زمینه نرم افزار تداخلات دارویی و پیشگیری و ارتقاء سلامت کارکنان دستاوردهای موفق ان مرکز را عنوان نمودند .

خانم ایوبی "مدیر پرستاری و مدیر اعتبار بخشی بیمارستان چشم پزشکی نور" به ایراد تجربیاتی در زمینه پیشگیری و ارتقاء سلامت حیطه بیماران و جامعه پرداخت .

ودر انتها دکتر مصطفایی" مدیر اعتبار بخشی بیمارستان شهدای تجریش "تجربیات موفق ان مرکز را در مورد نحوه آموزش رابطین اعتبار بخشی ارائه نمود.

• گروه خبری : علمی