• تاریخ انتشار : 1397/09/13 - 13:13
روابط عمومی بیمارستان امام حسین (ع)

اولین کارگاه آموزش « سامانه الکترونیکی صدورپروانه ها» برای مراکز درمانی تابعه دانشگاه برگزار شد.

اولین کارگاه آموزش « سامانه الکترونیکی صدورپروانه ها » توسط اداره صدورپروانه های معاونت درمان دانشگاه برگزار شد .

کارگاه مذکور با حضور ۱۰۴ نفر از نماینده های قانونی بیمارستان های دولتی و خصوصی و مراکز جراحی محدود تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز سه شنبه ۱۳ آذرماه در سالن آمفی تئاتر بیمارستان امام حسین (ع) تشکیل شد .

مدرسین این کارگاه که کارشناسان ادارات صدورپروانه ها و پرتوهای معاونت درمان، اداره صدورپروانه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بودند، ضمن بیان مطالبی آموزشی به سوالات و ابهامات مدعوین پاسخ های لازم را بیان کردند.

گفتنی است اداره صدورپروانه های معاونت درمان بدلیل راه اندازی سامانه صدورپروانه ها و اینترنتی شدن اکثر فرایندها و بروز برخی مشکلات برای کاربران و مراجعین اقدام به برگزاری این جلسه کرده است .

• گروه خبری : اخبار عمومی
کلید واژه