• تاریخ انتشار : 1398/10/29 - 13:29

آیین تجلیل و تکریم از مقام پرستار در تالار دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در آیین تجلیل و تکریم از مقام پرستار با اشاره به چالش های موجود در حرفه پرستاری، عنوان کرد: نجابت حرفه ای مجموعه پرستاری بی نظیر و مثال زدنی است و سایر گروه های حرفه ای باید به آن تمسک بجویند.

دکتر زالی در این مراسم که در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد، با اشاره به نامگذاری با مسمای یک روز مشخص در تقویم به مناسبت روز پرستار و به بهانه تکریم برادران و خواهران خدوم حوزه های چندگانه پرستاری، گفت: همه روزهای سال به همکاران این حرفه تعلق دارد.

وی پرستاری را پرشمارترین گروه حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد و افزود: این مراسم نمادین است، ما در هر زمان وشرایطی قدر شناس زحمات مجموعه پرستاری دانشگاه از جمله حاضران در سالن و همکارانی که اکنون بر بالین بیمار حضور دارند و در مراسم نیستند، هستیم.
در این مراسم از پرستاران نمونه بیمارستان امام حسین (ع) نیز تجلیل شد.